Skip to main content

Mjesto susreta i dobrih zalogaja: Walter gastronomski centar na Aerodromu Nikola Tesla

Kompanija Walter ostaje predana proširivanju svog gastronomskog prisustva, dijeleći svoju strast prema izuzetnoj hrani s širom publikom. Najnovija lokacija na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu ima za cilj da uhvati srž brenda, nudeći ukus tradicionalne balkanske kuhinje domaćim i internacionalnim putnicima.

Poznata širom regiona po svojoj kulinarskoj izvrsnosti i posvećenosti domaćim specijalitetima, kompanija Walter ponosna je na otvaranje restorana na aerodromu Nikola Tesla, čime je napravljen značajan korak naprijed za brend. Sada je prepoznatljiv ukus Waltera na dohvat ruke putnicima koji prolaze kroz jedan od najprometnijih aerodroma u ovom dijelu Evrope.

Kao predah u dinamičnoj atmosferi aerodroma Nikola Tesla, novi Walter nudi pažljivo kreiran meni u skladu s trenutnim gastro trendovima, ali na istom nivou koji se očekuje s obzirom na posvećenost brenda kvaliteti i inovacijama. Putnici mogu uživati u raznovrsnom izboru specijaliteta od mesa, uključujući slavne ćevape, pripremljene s pristupom koji je postao sinonim za ime Walter.

Suvremena i privlačna atmosfera restorana pruža dobrodošlicu putnicima, pozivajući ih da uživaju u bogatim okusima balkanske kuhinje prije ili nakon putovanja. Fokusiran na upotrebu najfinijih sastojaka i održavanje autentičnosti tradicionalnih recepata, Walter iskustvo na aerodromu Nikola Tesla obećava kulinarsko putovanje za sva osjetila.

📍Aerodrom Beograd 45, Beograd 11090