Skip to main content

Otvoren je treći “CeWapi” restoran u centru Ljubljane

Balkanski specijaliteti od sada dostupni na adresi Cankarjeva cesta 6

Ljubljana. – “CeWapi”, sinonim za kvalitet u kulinarstvu, s ponosom najavljuje otvaranje svog trećeg restorana u Ljubljani. Nakon prisustva u BTC City Parku i Supernova Rudnik, ovog puta “CeWapi” dolazi u centar grada. Ovaj korak ne predstavlja samo proširenje prisustva brenda, već i dodatni doprinos kulturnom i kulinarskom liku grada, donoseći bogatstvo balkanske kulinarske tradicije direktno u srce slovenačkog glavnog grada. Otvaranje ovog restorana pruža priliku svim ljubiteljima dobrog ukusa da na svakom tanjiru dožive jedinstvenu kombinaciju tradicije i modernog šarma.

Restorani “CeWapi” u Ljubljani su više od mjesta za obedovanje – oni su doživljaj ukusa, tradicije i ljubavi prema hrani. Otvaranje trećeg restorana odgovor je na sve veću potražnju ljubitelja jedinstvene kuhinje, koji im pruža još jedno izvanredno mjesto za uživanje u tradicionalnim balkanskim specijalitetima.

Svi restorani brenda “CeWapi” su poznati pre svega po svojim mesnim proizvodima, među kojima se ističu nezaboravni ćevapi. Pažljiv odabir sirovina, korišćenje najsavremenijih tehnologija i predanost očuvanju autentičnog ukusa lokalne kuhinje čine ove ćevape nezamenljivim. Restoran “CeWapi” ne nudi samo vrhunsku hranu, već stvara prostor gdje se tradicija sreće sa modernim načinom života. Posjetitelji će imati priliku uživati u autentičnom ambijentu i srdačnoj atmosferi istražujući raznovrsnu ponudu.

Restoran je otvoren svakog dana i rado dočekuje ljubitelje ukusne hrane pružajući im iskustvo koje će zadovoljiti sva njihova čula. “CeWapi” ostaje posvećen svom cilju pružanja vrhunskog kvaliteta i nezaboravnog ukusa hrane.

Ovaj izuzetan trenutak označava spoj tradicionalnih vrijednosti i savremenih inovacija koje brend “CeWapi” nosi sa sobom. Novi restoran, smješten u centru grada, donosi autentične ukuse Balkana direktno u srce Ljubljane i obezbjeđuje posjetiteljima jedinstveno gastronomsko iskustvo.

Brend “CeWapi” je dio velike grupe “Walter BBQ”, koja već dvije decenije posluje na tržištu Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, a u posljednje vrijeme i u Sloveniji i Austriji. Kompanija je postala sinonim za kvalitet i inovativnost u prehrambenoj industriji. S fokusom na kombinaciji tradicionalnih recepata i savremenih poslovnih pristupa, regionalni gigant uspio je zadovoljiti ukuse različitih generacija potrošača na preko 40 lokacija u regionu.

📍Cankarjeva cesta 6, 1000 Ljubljana, Slovenija