Skip to main content

Walter je krajem decembra otvorio još jedna vrata za vas. Grad na jugozapadu Šumadije nas je dočekao raširenih ruku. Walter je stigao u Gornji Milanovac! Ljubazan grad sa srdačnim stanovnicima koji su nas osvojili pri prvom susretu.

Smestili smo se u Shop Park-u što znači da ćete, pre ili posle šopinga, moći da svratite i uživate u našim specijalitetima. Mada šoping ne mora da bude jedini „izgovor“ da biste nas posetili. To može biti i porodični ručak, druženje sa prijateljima ili poslovni sastanak. Mi ćemo vas uvek srdačno dočekati.

Ćevapi od 100% junećeg mesa u pola lepinje sa kajmakom i lukom, kako vam to zvuči? Fantastično! Nešto po čemu smo poznati i čemu teško može da se odoli. Verujte nam, tu se nalaze još mnogi specijaliteti kojima itekako vredi dati šansu. Kao na primer, pikantni uštipci na kajmaku, sudžuka ili biftek krpice u maslinovom ulju, uz prilog po želji. Ne, nećemo dalje nabrajati, morate doći, isprobati a zatim i izabrati svog favorita!

Kako kvalitetan roštilj da prođe bez još bolje salate! Srpska, šopska, paradajz, krastavac, kupus, zelena salata su samo deo izbora koji možete pronaći kod nas. Za zimski period smo se opremili ajvarom, turšijom i kiselim kupusom.

Za kraj moramo i da se zasladimo. Možete da birate između tradicionalnih i modernijih slatkiša. Kada kažemo „modernih“ mislimo na tres leches, palačinke dok sa druge strane možete da birate između tufahija, baklava, tulumbi, urmašica i sutlijaša.

Osetite toplinu Walter ambijenta, uz jela pravljena po staroj recepturi poslužena u modernom enterijeru.

Dobro nam došli!