Skip to main content

CeWapi by Walter osvajaju Austriju: Gastronomska Inovacija u Srcu Beča

Beč je spreman za dolazak brenda CeWapi, koji će postati neizostavno odredište na austrijskoj gastronomskoj sceni. CeWapi, priča o kulinarskoj tradiciji sa naših prostora nastala pod imenom Walter pre 20 godina, donose ne samo osvježenje, već i potpuno novu dimenziju ukusa i uživanja u hrani.

S dolaskom CeWapa u Austriju, očekuje vas uzbuđenje koje prati gastronomsku avanturu. Mirisi iz kuhinje i ukus sočnog mesa sa roštilja užitak su za vaša čula, stvarajući iskustvo koje će ostati urezano u pamćenju.

CeWapi by Walter neće biti samo restoran koji nudi ukusna jela; on će pružiti udoban ambijent i visokokvalitetnu uslugu, i sigurni smo da će postati nezaobilazna destinacija svih ljubitelja dobre kuhinje, spoj gastronomske izvrsnosti i izuzetnog gostoprimstva.

Sa svakim zalogajem CeWapa, dodajte jedinstven pečat austrijskoj kulinarskoj mapi. Spajajući tradicionalnu balkansku kuhinju sa suptilnim primesama modernog, CeWapi će vas očarati svojom jedinstvenom ponudom.

Pripremite se za druženje sa svim specijalitetima sa menija – uskoro ćemo vas pozvati na putovanje kroz ukusne avanture! Otkrijte lokacije na kojima od sredine decembra možete uživati u ovim fantastičnim specijalitetima i doživjeti pravu eksploziju ukusa.

Radujemo se svakoj novoj lokaciji i novim druženjima!

📍WIEN MITTE Beč, 📍MILLENIUM CITY, Beč