Skip to main content

Politika privatnosti

Ozbiljno shvatamo zaštitu Vaših ličnih podataka. U nastavku ćemo Vas informisati o podacima koje prikupljamo tokom Vaše posete našoj veb stranici walter.rs i objasnićemo kako koristimo i obrađujemo te informacije. Ako naša veb stranica sadrži veze do drugih veb lokacija, naša politika privatnosti se ne odnosi i na te veb lokacije.

Prihvatanje ove Politike privatnosti znači prihvatanje obrade Vaših ličnih podataka od strane kompanije Walter BBQ doo u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka i u svrhe koje smo opisali u nastavku.

Molimo Vas da pročitate ovu Politiku privatnosti. Ukoliko odlučite da koristite naš veb-sajt, podrazumevaće se da se slažete sa svim dole navedenim. Takođe, zadržavamo pravo da napravimo izmene ove Politike u bilo kojem trenutku, i te izmene će biti vidljive na ovoj stranici.

Informacije o kompaniji

Walter BBQ doo

Patrijarha Dimitrija 12

11000 Beograd

Telefon: 011 33 00 000

Email: kontakt@walter.rs

 

Vaša prava

Imate pravo da budete informisani o svojim ličnim podacima koje obrađuje Walter BBQ doo bez naknade. Takođe imate sledeća prava:

 • Pravo na pristup – Pravo na pristup Vašim podacima kao i informacijama o načinu na koji se oni obrađuju.
 • Pravo na ispravku – Pravo da zatražite izmenu za svoje lične podatke.
 • Pravo na brisanje – Pravo da se zatraži brisanje ličnih podataka.
 • Pravo na ograničenje obrade – Pravo na traženje ograničenja obrade ličnih podataka.
 • Pravo na prenosivost podataka – Pravo na prenos ličnih podataka u mašinsko čitljivom formatu.
 • Pravo na prigovor – Pravo na povlačenje saglasnosti kao i prigovor na obradu ličnih podataka.
 • Automatizovano donošenje odluka – Pravo da se ne podležu odlukama zasnovanim isključivo na automatskoj obradi podataka.

 

Kada, zašto i kako prikupljamo Vaše podatke

Da bismo uspešno izvršili naše usluge i obaveze prema Vama, moramo prikupiti, obraditi i ponekad deliti Vaše lične podatke.Lične informacije su informacije koje se mogu direktno ili indirektno koristiti za identifikaciju, kao što su Vaše ime, adresa, telefonski broj, podaci o lokaciji ili email.

Vaši lični podaci se takođe obrađuju tokom procesa naručivanja. Kada prosledite narudžbinu, u zavisnosti od toga da li ste registrovani korisnik ili gost veb servisa (ako je primenljivo), informacije o Vašem nalogu se obrađuju. Narudžbinu šaljemo u restoran i potom proveravamo da li je dostava hrane uspešno završena.

Kategorije ličnih podataka:

 • Informacije o nalogu
 • Podaci o konekciji (vreme posete stranice, datum, vreme zadržavanja stranice, izvor, odgovarajuća IP adresa, ostale informacije o procesima)
 • Informacije o komunikaciji
 • Informacije o uređaju
 • Informacije o narudžbini
 • Ostale informacije

Da biste uspešno napravili svoju narudžbinu, potrebno je da ispunite „obavezna polja“ koja su data za osnovne informacije. Bez ovih podataka ne možemo obraditi Vašu narudžbinu. Ne morate popuniti polja koja nisu obavezna. Međutim, ako odlučite da podelite takve informacije sa nama, pomoći ćete nam da poboljšamo našu uslugu.

Postavljanje kolačića

Da bismo posete našoj veb stranici učinili atraktivnom i optimizirali upotrebu nekih funkcija, koristimo tzv. kolačiće. Kolačići su male tekstualne datoteke sačuvane u Vašem pregledaču. Neki kolačići se brišu nakon što istekne sesija pregledača ili nakon što se pregledač zatvori (naziva sesijski kolačići). Ostali kolačići ostaju na Vašim uređajima i mogu se koristiti za identifikaciju sledeći put kada posetite našu veb stranicu (trajni kolačići). U okviru pregledača možete da omogućite opciju da budete informisani o podešavanjima kolačića i da odlučite da li da prihvatite ili odbijete kolačiće u određenim situacijama ili svaki put kada posetite veb stranicu. Blokiranje kolačića može ograničiti funkcionalnost naše veb stranice.

 

Koje kategorije kolačića postoje

Obavezni kolačići su potrebni jer vam omogućavaju navigaciju i korišćenje veb stranice i njenih funkcija. Bez ovih kolačića ne može se garantovati funkcionalnost veb stranice. Funkcionalnost veb stranice uključuje sve radnje na veb stranici (npr. Unos teksta), pa čak i navigaciju na veb stranici.

Funkcionalni kolačići omogućavaju veb stranici da čuva prethodno unesene podatke (npr. korisničko ime, jezik ili lokaciju) i poboljšavaju mogućnost pružanja boljeg kvaliteta usluge. Ovi kolačići prikupljaju anonimne podatke i ne mogu Vas pratiti na drugim veb stranicama.

Kolačići performansi prikupljaju informacije o Vašem korišćenju veb stranice – npr. koje naše veb stranice korisnik često posećuje i ako ikada primi poruke o grešci na našem veb servisu. Ovi kolačići ne čuvaju podatke o identitetu korisnika. Prikupljene informacije su sumirane (grupisane) i anonimne. Ovi kolačići se koriste isključivo u svrhu poboljšanja rada veb stranice i radi pružanja boljeg korisničkog iskustva.

Kolačići u marketinške svrhe koriste se za ciljano oglašavanje prilagođeno korisniku i njegovim interesima. Koriste se za ograničavanje oglasa i merenje efikasnosti reklamnih kampanja. Oni beleže Vašu posetu veb stranici. Ove informacije mogu se deliti sa trećim licima (kao što su oglašivači) u svrhu poboljšanja ciljanja marketinga i oglašavanja.

Žalbe na upotrebu kolačića

Ako ne želite da Walter BBQ doo sačuva informacije o Vašoj poseti našoj veb stranici, možete da odustanete. Ako ne želite da koristite kolačiće, možete isključiti ovu opciju u svom pregledaču. Ako izbrišete kolačiće ili koristite druge pretraživače, potrebno je da ih ponovo isključite na svakom pojedinačnom pregledaču ili uređaju.

Ako onemogućite postavljanje kolačića, možda nećete moći da koristite određene funkcionalnosti na veb-sajtu. Više se možete informisati na sledećim linkovima: http://www.allaboutcookies.org/ i http://www.youronlinechoices.eu/.

Sugestije i predlozi za saradnju

Pošaljite nam sugestije, predloge ili upite za saradnju, a mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Podaci o kompaniji

Walter BBQ d.o.o

Patrijarha Dimitrija 12
11090 Rakovica

kontakt@walter.rs

© 2024 Walter